| Its Ancuu now here too! | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Ancuu Baby
Št. prispevkov : 16 Dan registracije : 26/04/2010
| Naslov sporočila: Its Ancuu now here too! Sob Maj 01, 2010 9:43 pm | |
| poimenovali so me [tvoje ime]: Anjaa po kom so te poimenovali [po kom si dobil/a ime]: nimam pojma -.-,so se odločali se mi zdi da med majo pa anjo pa je mama rekla da bom Anja in zdej sm Anja prvič sem luč sveta ugledal/a [datum rojstva]: 27.2. luč sveta sem ugledal/a [kraj rojstva] {ni nujno}: pri moji Naniki v, Slovenj Gradcu kraj [živim]: Veleje,Velenje...lol spol: khm ženski horoskop: zlata ribica to sem jaz [slika] {ni nujno}: nee sej lohk sam ne lub se mi iskat upihnil/a sem že ... svečk [starost]: sweet 13 bolj bi mi bilo všeč če bi me klicali [vzdevki]: ančoo, mašvodka,ancuu,anja... poslušam [zvrst glasbe]: rock,punk,pop,maa mešano sam punk pa rock pa itaq živim z: babico,mamo,stricom hobiji: zasvejena z compom tko da sam to pa rolanje najraje sem z [prijatelji/družino/sošolci..]: družino,s sošolci se zadne čase ne razumem najblš,prijatli pa enako k s sošolci če bi imel/a možnost za en dan se spremeniti v katerokoli osebo bi se spremenila v: duha naj smeško: naj telenovela: po rebelde nobena več pa še rebelde ne več naj pesem: Green Day-vsee naj pevec & pevka: Billie? naj igralec & igralka: Robert&Kristen naj serija/nanizanka/film: BANDSLAM AND TWILIGHT SAGA <333 kaj najbolj ceniš pri ljudeh: Prijaznost in da me sprejmejo takšno kot sm,ne maske kaj ne maraš pri ljudeh: Zahrbtnosti,hinavščine,zavidnosti... v kaj verjameš: nwm v prihodnost če še obstaja česa se bojiš: da bi kdo kaj naredil moji družini fobije: tema opiši se v treh besedah: it is ancuu naj skupina: Vsak ve da GREEN DAY naj TV program: Kanal A,Pop tv,Disney Chanall naj spletna stran [lahko prilepiš link ampak naj ne bo forum ker to smatramo kot oglaševanje]: Art telenovele naj forum [napišeš lahko kratico ali kako se forum imenuje,linka pa ne prilepi saj ga adminke zbrišemo v takem primeru]: J&M,AT,RPS,DS...velko jih je Kaj ti pomenita Miley&Justin: Nwm sej sta oki sam ne pomenita mi kej vlko sorč vsem fanom,sej sta mi všeč Ali ti je forum všeč: Jaa razn mojga headerja lol -.- Bi na njem kaj spremenil: Neup nej ostane tak kot je Razlog registracije: Nani pa forum sam Peace and love bitches,Anjaa-.-). | |
|
| |
Teiiko V.I.P.
Št. prispevkov : 1029 Rojstni dan : 28/06/1994 Dan registracije : 03/04/2010 Starost : 30
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Sob Maj 01, 2010 9:45 pm | |
| iii twilight fan
hehe <3<3
heheh napisala d si zasvojena iz kompom nisi eina js tut
pa rolamm tut sm mk je vreme heheh
drgač pa WELCOME | |
|
| |
Ancuu Baby
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Sob Maj 01, 2010 9:47 pm | |
| - Teiiko je napisal/a:
- iii twilight fan
hehe <3<3
heheh napisala d si zasvojena iz kompom nisi eina js tut
pa rolamm tut sm mk je vreme heheh
drgač pa WELCOME Twilight jaa po treh ogledih somraka pa dveh mlade lune prebrane cele zbirke knjig sm jaa fan totalni. Comp je moja droga,k se je nemorm odvadit tud č bi me poslal u komuno se je nebi Rolanje pa tud kr no. Pa hualaa | |
|
| |
hotchocholate. Glava Družine
Št. prispevkov : 1057 Rojstni dan : 14/05/1996 Dan registracije : 27/03/2010 Starost : 28 Kraj : sa Tošetom
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Sob Maj 01, 2010 10:01 pm | |
| haha dobedn pa ni opazu da je ustvarla ta && prejšni header foruma.xd green day && twilight.<3 && valda welcome. enkrat te bom obiskala.xd itak sma tk bliz da bolše ne rečem kaj usej ena | |
|
| |
Ancuu Baby
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 11:55 am | |
| - Biebersita je napisal/a:
- haha dobedn pa ni opazu da je ustvarla ta && prejšni header foruma.xd
green day && twilight.<3 && valda welcome. enkrat te bom obiskala.xd itak sma tk bliz da bolše ne rečem kaj usej ena jaa huala bogu da niso opazli grozore vsi gledajo sam pod.slikce jaa green day & twilight my obsessions hualaaa morš čne bom pa jst tebe | |
|
| |
Miss Gucci One Time
Št. prispevkov : 271 Dan registracije : 05/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 1:00 pm | |
| - Ancuu je napisal/a:
Twilight jaa po treh ogledih somraka pa dveh mlade lune prebrane cele zbirke knjig sm jaa fan totalni. Comp je moja droga,k se je nemorm odvadit tud č bi me poslal u komuno se je nebi Rolanje pa tud kr no. Pa hualaa pa si najprej prebrala knjige al sii najprej vidla film drgač pa twilight<3<3 taylor najlepši u filmu <3<3 | |
|
| |
Ancuu Baby
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 1:30 pm | |
| - Miss Gucci je napisal/a:
- Ancuu je napisal/a:
Twilight jaa po treh ogledih somraka pa dveh mlade lune prebrane cele zbirke knjig sm jaa fan totalni. Comp je moja droga,k se je nemorm odvadit tud č bi me poslal u komuno se je nebi Rolanje pa tud kr no. Pa hualaa pa si najprej prebrala knjige al sii najprej vidla film
drgač pa twilight<3<3 taylor najlepši u filmu <3<3 film pač tko je blo somrak sm prvič že doug nazei gledla pol sm ga še enkrt pol enkrt mlado luno tedi sm začela brt somrak pol sm si naenkrt ogledala še enkrt somrak in mlado luno pol pa še druge tri knjige prebrala zdej sm končno konc ampak mi ni žau,kr so knjige WOOW jaa sam men taylor ni všeč robert bl<3333 | |
|
| |
Miss Gucci One Time
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 2:25 pm | |
| - Ancuu je napisal/a:
- Miss Gucci je napisal/a:
- Ancuu je napisal/a:
Twilight jaa po treh ogledih somraka pa dveh mlade lune prebrane cele zbirke knjig sm jaa fan totalni. Comp je moja droga,k se je nemorm odvadit tud č bi me poslal u komuno se je nebi Rolanje pa tud kr no. Pa hualaa pa si najprej prebrala knjige al sii najprej vidla film
drgač pa twilight<3<3 taylor najlepši u filmu <3<3 film pač tko je blo somrak sm prvič že doug nazei gledla pol sm ga še enkrt pol enkrt mlado luno tedi sm začela brt somrak pol sm si naenkrt ogledala še enkrt somrak in mlado luno pol pa še druge tri knjige prebrala zdej sm končno konc ampak mi ni žau,kr so knjige WOOW
jaa sam men taylor ni všeč robert bl<3333 usak ma svoje mišlenje komu je kdo cute drgač pa ja glede knjig jz knjige sploh nisem mogla dat iz rok pač brala sm o dokler je nisme prebrala ker te je res potegnila u dogajanje pa si prebrala knjige v slovenščini al vv angleščini ? | |
|
| |
Ancuu Baby
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 2:29 pm | |
| - Miss Gucci je napisal/a:
- Ancuu je napisal/a:
- Miss Gucci je napisal/a:
- Ancuu je napisal/a:
drgač pa twilight<3<3 taylor najlepši u filmu <3<3 film pač tko je blo somrak sm prvič že doug nazei gledla pol sm ga še enkrt pol enkrt mlado luno tedi sm začela brt somrak pol sm si naenkrt ogledala še enkrt somrak in mlado luno pol pa še druge tri knjige prebrala zdej sm končno konc ampak mi ni žau,kr so knjige WOOW
jaa sam men taylor ni všeč robert bl<3333 usak ma svoje mišlenje komu je kdo cute
drgač pa ja glede knjig jz knjige sploh nisem mogla dat iz rok pač brala sm o dokler je nisme prebrala ker te je res potegnila u dogajanje
pa si prebrala knjige v slovenščini al vv angleščini ? men je prauzaprou čist useen kdo ma rad taylorja al pa roberta,sam č ma rad twilight mi je kr ušeč jaa jst sm zadnč jutranjo prebrala u 5 dneh in še to mi je mama knjigo stran vlekla da je nism še ponoč brala lol slovenščina ang mi ne kgre kej dobr pa sm itaq use u slo berem | |
|
| |
Teiiko V.I.P.
Št. prispevkov : 1029 Rojstni dan : 28/06/1994 Dan registracije : 03/04/2010 Starost : 30
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 3:17 pm | |
| hahahahha mama ti je knigo stran vlekla heheh
nen js sm jo pa u slovenščini prebrala u dveh dneh heheh
sm nism skos brala hhehehhe
oz js sm bol ponoč brala vem d sm brale enkat do pol treh zjutri
heheh sm zato d sm končala pa zato k me je kniga tok povlekla heheh
drgač pa kaii si tim edward al tim jacob?? | |
|
| |
;;MusicJunkie The Climb
Št. prispevkov : 350 Rojstni dan : 18/11/1996 Dan registracije : 27/03/2010 Starost : 28 Kraj : Over The Rainbow
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 5:02 pm | |
| dobrodošla :) lep avatar drgač :) še en twilight fan kle ;) fiiinooo :) fajn se mej na forumu | |
|
| |
TheMaiichii Baby
Št. prispevkov : 34 Rojstni dan : 06/06/1995 Dan registracije : 29/04/2010 Starost : 29 Kraj : In Justins hEaRt
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 5:15 pm | |
| WELCOME čeprou si se prej prjaula na forum kukr js.....
Twilight.......lajkam
pa lajkam tud k si dala pod naj program Disney Chanall......
drugač pa uživii....****<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 | |
|
| |
Ancuu Baby
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:24 pm | |
| - Teiiko je napisal/a:
- hahahahha mama ti je knigo stran vlekla heheh
nen js sm jo pa u slovenščini prebrala u dveh dneh heheh
sm nism skos brala hhehehhe
oz js sm bol ponoč brala vem d sm brale enkat do pol treh zjutri
heheh sm zato d sm končala pa zato k me je kniga tok povlekla heheh
drgač pa kaii si tim edward al tim jacob?? ja približno k ji je blo dc pa je šla not u mene pikat jst sm pa bl doug brala sam nism mogla oči odmaknat mau sm mogla tud oči odpočit jst pa podnevi zvečer mi mama od 9 naprej ni pustla Im team Edward!<3333 - BieberBlood je napisal/a:
- dobrodošla :) lep avatar drgač :) še en twilight fan kle ;) fiiinooo :) fajn se mej na forumu
Hualaa;Avator nč tazga ni;Jaa Twilight in heaven;Bom upam - TheMaiichii je napisal/a:
- WELCOME čeprou si se prej prjaula na forum kukr js.....
Twilight.......lajkam
pa lajkam tud k si dala pod naj program Disney Chanall......
drugač pa uživii....****<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Lol pa ne tolk prej se mi zdi Jaa Twilight <333 Jaa sm od predvčerejšnem kr bl k ne nora nanj Bom poskusla | |
|
| |
Št. prispevkov : 1057 Rojstni dan : 14/05/1996 Dan registracije : 27/03/2010 Starost : 28 Kraj : sa Tošetom
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:26 pm | |
| zravn mene se boš mogla met fajn :P. | |
|
| |
Ancuu Baby
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:29 pm | |
| lepo ane. kar niti ni res pa dobro.xd zravn tebe je bolš.<3 | |
|
| |
Ancuu Baby
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:30 pm | |
- lepo ane.
kar niti ni res pa dobro.xd zravn tebe je bolš.<3 ne ne zram tebe pa pšš | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:31 pm | |
| nene zravn tebe je no priznaj že. konc.xd | |
|
| |
Miss Gucci One Time
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:50 pm | |
| aaaaaa jz mi mamo verjetn ubila če bi mi začela knjigo iz rok vleč ubistvu je bla celo vesela ko je vidla da dejansko berem neki druzga kokr revijo
drgač pa sm brala 4 knjigo u angli tako da takrat je rekla da naj ne berem do zjutri jz pa enosstavnu nism mogla in vem da sm mrk knjigo začela brat enkrat dopoudne in sm jo brala do 6.00 zjutrej in vem da sm se skrivala pred matko da me nebi sišala sm pol sm pa spala do 12.00 pol pa teja men da sm lenuh k tok doug spim | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:52 pm | |
| haha to bi pr men tut mama bla vesela ja. zato mi bo pa kupla vse izdaje somraka.xd [new moon,twilight,eclipse...] | |
|
| |
Ancuu Baby
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:58 pm | |
- nene zravn tebe je no priznaj že.
konc.xd pol pa zraun mene sam jst te ne nasmejim tolk k ti mene - Miss Gucci je napisal/a:
- aaaaaa jz mi mamo verjetn ubila če bi mi začela knjigo iz rok vleč ubistvu je bla celo vesela ko je vidla da dejansko berem neki druzga kokr revijo
drgač pa sm brala 4 knjigo u angli tako da takrat je rekla da naj ne berem do zjutri jz pa enosstavnu nism mogla in vem da sm mrk knjigo začela brat enkrat dopoudne in sm jo brala do 6.00 zjutrej in vem da sm se skrivala pred matko da me nebi sišala sm pol sm pa spala do 12.00 pol pa teja men da sm lenuh k tok doug spim a sej je ful jst sm mogla pa s presledki k mi ni pustla skos brt pač - Biebersita je napisal/a:
- haha to bi pr men tut mama bla vesela ja.
zato mi bo pa kupla vse izdaje somraka.xd [new moon,twilight,eclipse...] Pri men pa ne tko jst sm si jih rezervirala no eno sm dobla brez v knjižnci sam če sm jst vesela je ona tud. Pol me je začela klicat kr vampri ap take | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 6:59 pm | |
| haha.a jz te nasmejim?vsak dan ti težim z mojimi težavami.xd haha kr vampri te je klicala O.o? | |
|
| |
Miss Gucci One Time
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 7:03 pm | |
| hahahahaha pa sej men ubistvu teji je tut mat zrihtala knjigo sm ni pa mislna da jo bom jz šla prebrat | |
|
| |
Ancuu Baby
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 7:09 pm | |
- haha.a jz te nasmejim?vsak dan ti težim z mojimi težavami.xd
haha kr vampri te je klicala O.o? Me vampir me je klicala da sm postala vampir k sam knjigo bere Kaa nč ne težiš - Miss Gucci je napisal/a:
- hahahahaha pa sej men ubistvu teji je tut mat zrihtala knjigo sm ni pa mislna da jo bom jz šla prebrat
Jst sm pa do knjige prvič pršla tkole:Jst tko hodim po knjižnci pri policah za najstnike in kr tam na polici leži somrak jst ga kr uzamem pa grem tja da si sposodim.Čist tk uno pa sm začela brt pa brt pa padla notr. | |
|
| |
Teiiko V.I.P.
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! Ned Maj 02, 2010 7:10 pm | |
| ijjaj ampak sm jo pred tabo prebrala sucker heheh joke
drgačč pa ijjja k mašš knigo se težku ločš od nje :D | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Its Ancuu now here too! | |
| |
|
| |
| Its Ancuu now here too! | |
|