Miley.×3 Baby
Št. prispevkov : 1 Dan registracije : 08/07/2010
| Naslov sporočila: Miley.×3 Čet Jul 08, 2010 9:51 pm | |
| poimenovali so me [tvoje ime]:Anja po kom so te poimenovali [po kom si dobil/a ime]:Nwm prvič sem luč sveta ugledal/a [datum rojstva]:8.1 luč sveta sem ugledal/a [kraj rojstva] {ni nujno}:Ptuj kraj [živim]:Ptuj spol:Šenski horoskop:Kozorog to sem jaz [slika] {ni nujno}:/ upihnil/a sem že ... svečk [starost]:10 bolj bi mi bilo všeč če bi me klicali [vzdevki]:Ania,,... poslušam [zvrst glasbe]:Pop and rock živim z:starši sestro in babico hobiji:comp,rolanje,plavanje,itd... najraje sem z [prijatelji/družino/sošolci..]:Vsemi ki jih imam rada:love: če bi imel/a možnost za en dan se spremeniti v katerokoli osebo bi se spremenila v:Miley Cyrus naj smeško: naj telenovela:V imenu ljubezni naj pesem:Can't be temed naj pevec & pevka:Miley Cyrus naj igralec & igralka:/ naj serija/nanizanka/film:/ kaj najbolj ceniš pri ljudeh:Da so prijazni kaj ne maraš pri ljudeh:Da se važijo,da kradejo,itd... v kaj verjameš:V tisto kar vidim. česa se bojiš:Včasih sm se teme. fobije:/ opiši se v treh besedah:Prijazna,sodelovalna,Anja (xD) naj skupina:Sidhharta naj TV program:Pop tv naj spletna stran [lahko prilepiš link ampak naj ne bo forum ker to smatramo kot oglaševanje]: Veliko jih jee. naj forum [napišeš lahko kratico ali kako se forum imenuje,linka pa ne prilepi saj ga adminke zbrišemo v takem primeru]:Uh, zelo veliko jih je. Kaj ti pomenita Miley&Justin:Vse xD Ali ti je forum všeč:Jap Bi na njem kaj spremenil:M.m Razlog registracije: Vidla sem da je forum tudi o Miley Cyrus pa sem se vpisala. | |
|
issemserrot- Uradni
Št. prispevkov : 440 Rojstni dan : 23/06/1996 Dan registracije : 04/04/2010 Starost : 28 Kraj : Maribor :*
| Naslov sporočila: Re: Miley.×3 Čet Jul 08, 2010 10:53 pm | |
| dobrodošla :D upam da boš na forumu uživala ;*
huh . si pa menda najmlajša članica foruma :D te bomo razvajali :P | |
|
Teiiko V.I.P.
Št. prispevkov : 1029 Rojstni dan : 28/06/1994 Dan registracije : 03/04/2010 Starost : 30
| Naslov sporočila: Re: Miley.×3 Čet Jul 08, 2010 11:35 pm | |
| iiii pa resss iiii baby girl <3 se strinjam iz xoxo te bomo razvajal heheh :D drgač pa welcom mei se faiin na forumu uglaunm uživei | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Miley.×3 | |
| |
|