Ladyka. Baby
Št. prispevkov : 10 Dan registracije : 10/07/2010
| Naslov sporočila: Ladyka. Sob Jul 10, 2010 10:16 pm | |
| poimenovali so me [tvoje ime]:ana po kom so te poimenovali [po kom si dobil/a ime]:nevem..h prvič sem luč sveta ugledal/a [datum rojstva]:5.1.2000 luč sveta sem ugledal/a [kraj rojstva] {ni nujno}:ptuj kraj [živim]:okolica ptuja spol:ženski horoskop:kozorog to sem jaz [slika] {ni nujno}:// upihnil/a sem že ... svečk [starost]:10 let..zdaj bom 11 bolj bi mi bilo všeč če bi me klicali [vzdevki]:anči, ančolinek al pa Ladyka. poslušam [zvrst glasbe]:gaga .. živim z:atijem mamo pa sestro evo hobiji:/ najraje sem z [prijatelji/družino/sošolci..]:best frendico julijo če bi imel/a možnost za en dan se spremeniti v katerokoli osebo bi se spremenila v:hočem bit to kar sem ! naj smeško:čudni so ! naj telenovela:/ naj pesem:tik tok pa od lady gaga kaka pa use no... naj pevec & pevka:/ naj igralec & igralka:kristen pa robert naj serija/nanizanka/film:lepo je biti sosed :D kaj najbolj ceniš pri ljudeh:prijateljstvo pa prijaznost kaj ne maraš pri ljudeh:laganjaa ?! v kaj verjameš:neveeem no česa se bojiš:nevem fobije:/ opiši se v treh besedah:ne da se mi naj skupina:maestro dance crew naj TV program:pop tv pa kanal A naj spletna stran [lahko prilepiš link ampak naj ne bo forum ker to smatramo kot oglaševanje]:naj forum [napišeš lahko kratico ali kako se forum imenuje,linka pa ne prilepi saj ga adminke zbrišemo v takem primeru]:Kaj ti pomenita Miley&Justin:meni nista tok ušeč Ali ti je forum všeč:jaaa to pa jaaa ! Bi na njem kaj spremenil:neep ! Razlog registracije: lep je forum ! | |
|
issemserrot- Uradni
Št. prispevkov : 440 Rojstni dan : 23/06/1996 Dan registracije : 04/04/2010 Starost : 28 Kraj : Maribor :*
| Naslov sporočila: Re: Ladyka. Sob Jul 10, 2010 10:26 pm | |
| welcome ! :* maestro dance crew :D huhuhu (y) <3 | |
|
Teiiko V.I.P.
Št. prispevkov : 1029 Rojstni dan : 28/06/1994 Dan registracije : 03/04/2010 Starost : 30
| Naslov sporočila: Re: Ladyka. Sob Jul 10, 2010 10:35 pm | |
| heii welcome.. laiikam opisk hhehhe uživei na forumu... | |
|
Ladyka. Baby
Št. prispevkov : 10 Dan registracije : 10/07/2010
| Naslov sporočila: Re: Ladyka. Sob Jul 10, 2010 10:41 pm | |
| hvala obema..bom sodelovala ful ! | |
|
hotchocholate. Glava Družine
Št. prispevkov : 1057 Rojstni dan : 14/05/1996 Dan registracije : 27/03/2010 Starost : 28 Kraj : sa Tošetom
| Naslov sporočila: Re: Ladyka. Sob Jul 10, 2010 11:02 pm | |
| o ana.xd mi2 se pa poznama. uživaj na forumu:* | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ladyka. | |
| |
|