Št. prispevkov : 350 Rojstni dan : 18/11/1996 Dan registracije : 27/03/2010 Starost : 28 Kraj : Over The Rainbow
20062010
The Best Weekend EVER!
Heii. Kakor ste nekateri že mogoče slišal, sem šla za vikend na morje s frendico in familijo :) Jutr mava s frendico nastop, tko da sem na morje pč uzela kitaro in sva tam vadle :) pa ljudje so mimo hodili pa so nama smehljali :) mi je blo kr všeč :) Čeprav je bil bolj slab vreme smo se še useen kopali in ravno zarad tega sem prehlajena in vprašanje kok bom jz jutr pela (ker jz svojo frendico spremljam s kitaro + pojem refren zraven).. ona je pa tut prehlajena in je rekla da se bo na začetku nastopa opravičla.. ja sej nimava druzga.. pol pa še harmonko.. -__- no ja.. sej bom zdržala.. Video dneva:
no še enkrat ti zaželim uspešen nastop && žau mi ej za slabo vreme. joj jz že morem it spat, ker je treba ju3 ob 6h ustat-.- tak da se tipkamo v četrtek RVM.<3 use ! poskrbte za forum.:D
Hvala Teiiko :) The show went well :) uredu je blo vse.. noge si nisem zlomila kukr Justin ;) še dobr drgač :)ja animacija je men bla tok luštna da sem jo kr zraven dala :) pa tut An Angel (pč video dneva) sva s frendico pele sam problem je da ni nobened snemu in nimava filma... pa sva se zmenili da se bova dobile in posnele, pol pa dale na youtube :)
Ned Jun 20, 2010 11:32 pm by hotchocholate.